Gå til indhold
Mazda CX-60
Mazda CX-60

Pressemeddelelse -

En evolution af Kodo-designet: Den nye Mazda CX-60 PHEV

Det elegante og selvsikre design af Mazdas nye topmodel, den nye Mazda CX-60 PHEV, repræsenterer den seneste udvikling af Mazdas unikke designfilosofi ”Kodo – Soul of Motion”. Den har en stærk personlighed, der understreges af de proportioner det giver at have langsliggende frontmotor og baghjulstræk.

Eksteriørdesignet er inspireret af det japanske æstetiske princip “Ma”, hvor man dyrker det tomme rum mellem tingene. I denne kontekst har Mazda valgt at udelade nogle designelementer for at fremhæve andre, og resultatet er et levende og dynamisk design, der reflekterer omgivelserne.

For yderligere at understrege formen har Mazda udviklet en ny hvid metallakering, der fremhæver skønheden i CX-60 gennem reflektioner og en stærk kontrast mellem lys og skygge.

Mazda CX-60 har verdenspremiere den 8. marts. For mere information: https://www.mazda.dk/mazda-cx-60/

Kategorier


Mazda blev grundlagt i 1920 i Japan og er et multinationalt selskab påvirket af forskellige kulturer men med stor respekt for sin japanske arv. Hos Mazda tror vi på, at man skal udfordre konventionerne for at gøre ting bedre. Den måde at tænke på har ført os til udviklingen af banebrydende tekniske løsninger og biler, som er smukke, inspirerende og ikke mindst sjove at køre i.

Kontakt

Jannik Olsen

Jannik Olsen

Pressekontakt PR Manager +45 26 31 88 37