Gå til indhold
Helt ny Mazda CX-80 har verdenspremiere 18. april 2024

Pressemeddelelse -

Helt ny Mazda CX-80 har verdenspremiere 18. april 2024

· Plads til syv fordelt på tre sæderækker

· Komfort og alsidighed, skabt i Japan

Torsdag den 18. april 2024 afslører Mazda sin helt nye SUV, kaldet CX-80, med plads til op til 7 personer. Den bliver den mest rummelige Mazda på det europæiske marked og det nye flagskib for mærket.

Mazda CX-80 er den anden model efter CX-60, der er baseret på Mazdas store platformsarkitektur, her blot med en væsentligt længere akselafstand på over 3 meter og en samlet længde på næsten 5 meter. Det har givet god plads til en tredje sæderække, der kan foldes ned i gulvet, når man i stedet prioriterer maksimal plads til bagage.

Til midterste sæderække vil man kunne vælge mellem et sæde med plads til 3 personer eller to ekstra komfortable kaptajnsæder.

Mazda CX-80 er beskrevet med få ord rummelig, komfortabel, fleksibel og en fornøjelse at køre. Den kombinerer progressivt japansk design med avanceret teknik og udstyr. Den forventes at stå klar hos de danske Mazda-forhandlere i efteråret 2024.

Emner

Kategorier


Mazda blev grundlagt i 1920 i Japan og er et multinationalt selskab påvirket af forskellige kulturer men med stor respekt for sin japanske arv. Hos Mazda tror vi på, at man skal udfordre konventionerne for at gøre ting bedre. Den måde at tænke på har ført os til udviklingen af banebrydende tekniske løsninger og biler, som er smukke, inspirerende og ikke mindst sjove at køre i.

Kontakt

Jannik Olsen

Jannik Olsen

Pressekontakt PR Manager +45 26 31 88 37