Gå til indhold
Mazda MX-30 R-EV får fem stjerner af Euro NCAP

Pressemeddelelse -

Mazda MX-30 R-EV får fem stjerner af Euro NCAP

Den nye Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV plug-in hybrid har opnået de maksimale fem stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest! Dermed har den fået samme fremragende bedømmelse, som den elektriske udgave af MX-30 fik, da den blev testet i 2020. Resultatet skyldes især tre forskellige faktorer: et stærkt karrosseri med veldefinerede, stødabsorberende zoner, et stort opbud af avancerede sikkerhedssystemer og en god evne til at beskytte bløde trafikanter.

Om Mazda MX-30 e-SKYACTIV R-EV

Eftersom Mazdas nye opladningshybrid altid anvender elmotoren til at drive bilen, har Mazda MX-30 e-SKYACTIV R-EV samme umiddelbare køreoplevelse som den helelektriske MX-30. Samtidig har den fleksibiliteten til at køre videre på benzin, når det 17.8 kWh store batteri er tømt for strøm. Mazda MX-30 e-SKYACTIV R-EV er udrustet med unik motorteknologi i form af en kompakt rotationsmotor, som via en generator kan producere strøm til bilens elmotor, når det er nødvendigt. Rotationsmotoren passer perfekt til biltypen, eftersom konstruktionen er meget kompakt og har en vibrationsfri gang. Rækkevidden på ren el er 85 km (WLTP), og en brændstoftank på 50 liter giver bilen en lang, samlet rækkevidde, hvor ladeinfrastrukturen ikke er optimal.

Emner

Kategorier


Mazda blev grundlagt i 1920 i Japan og er et multinationalt selskab påvirket af forskellige kulturer men med stor respekt for sin japanske arv. Hos Mazda tror vi på, at man skal udfordre konventionerne for at gøre ting bedre. Den måde at tænke på har ført os til udviklingen af banebrydende tekniske løsninger og biler, som er smukke, inspirerende og ikke mindst sjove at køre i.

Kontakt

Jannik Olsen

Jannik Olsen

Pressekontakt PR Manager +45 26 31 88 37