Gå til indhold
Mazda2 Hybrid – mere Mazda-design
Mazda2 Hybrid – mere Mazda-design

Pressemeddelelse -

Mazda2 Hybrid 2024 – mere Mazda-design

Mazda introducerer nu 2024-udgaven af Mazda2 Hybrid med et nydesignet front- og bagparti, der bringer den designmæssigt tættere på de øvrige Mazda-modeller. Især fronten er blevet mere markant med en unik stødfanger med den 5-kantede kølergrill, der kendetegner alle Mazda-modeller. Samtidig indføres et opdateret modelprogram med fem forskellige udstyrsniveauer. Priserne starter ved 217.000 kr.

Mazda2 Hybrid er nu som før en fuldhybrid med en samlet systemydelse på 116 hk. Den trecylindrede benzinmotor alene yder 92 hk og elmotoren 80 hk, og kræfterne overføres rykfrit og effektivt til forhjulene via en trinløs automatisk gearkasse. Afhængigt af udstyrsniveauet kører Mazda2 Hybrid mellem 23,3 og 26,3 km/l ved blandet kørsel efter WLTP-normen.

Der er fremover 5 udstyrsniveauer at vælge imellem til Mazda2 Hybrid. Prime-Line er billigste alternativ men har alligevel standardudstyr som aircondition, bakkamera og trådløs Apple Carplay/Android Auto, der betjenes via en 9” touch screen. I Centre-Line får man desuden 15” aluminiumsfælge, varme i forsæderne og regnsensor. Exclusive-Line har blandt andet 16” aluminiumsfælge, varme i rattet, blindvinkelalarm og parkeringssensorer både for og bag. Homura og Homura Plus er topmodellerne med blandt andet 17” aluminiumsfælge, LED-forlygter, sportssæder foran med kunstlæder og stof, automatisk klimaanlæg og trådløs mobiloplader. Homura Plus har derudover head-up display i forruden, en 10,5” touch screen, fuldt digital instrumentering og et panorama-glastag.

Uanset udstyrsniveauet er sikkerhedsudstyret særdeles omfattende med blandt andet adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse, fjernlys- og vognbaneassistent. Fra Exclusive-Line suppleres det med parkeringssensorer for og bag med bremsefunktion og blindvinkelalarm.

Modelprogram og priser

Model

Pris inkl. leveringsomkostninger

Mazda2 Hybrid Prime-Line

217.000 kr.

Mazda2 Hybrid Centre-Line

234.500 kr.

Mazda2 Hybrid Exclusive-Line

259.000 kr.

Mazda2 Hybrid Homura

287.500 kr.

Mazda2 Hybrid Homura Plus

315.000 kr.

Emner

Kategorier


Mazda blev grundlagt i 1920 i Japan og er et multinationalt selskab påvirket af forskellige kulturer men med stor respekt for sin japanske arv. Hos Mazda tror vi på, at man skal udfordre konventionerne for at gøre ting bedre. Den måde at tænke på har ført os til udviklingen af banebrydende tekniske løsninger og biler, som er smukke, inspirerende og ikke mindst sjove at køre i.

Kontakt

Jannik Olsen

Jannik Olsen

Pressekontakt PR Manager +45 26 31 88 37